Sarya

Cultuur sensitieve psychiatrie, zonder barriA?res

Sarya is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg die ambulante zorg biedt aan mensen met psychische en/of psychiatrische problematiek, in de leeftijdscategorie van 14 t/m 65 jaar, in de regio Zuid Holland.

Het streven van Sarya is het bieden van laagdrempelige hulpverlening waarbij de hulpvraag van patient centraal staat. Sarya heeft een breed aanbod op het gebied van psychische en psychiatrische problematiek, waarbij de cultuur een onderdeel kan zijn.

Hulpverleners vanuit verschillende disciplines en culturele achtergronden werken samen in een multidisciplinair team, om zo effectief en zorgvuldig mogelijk aan te sluiten aan de zorgbehoefte van de patiAi??nt.

Cultuur sensitieve zorg

Sarya onderscheid zich door haar cultuur sensitieve benadering en aanpak van psychische en/ of psychiatrische problematiek waarbij de patiAi??nt centraal staan.

Het team bestaat uit diverse hulpverleners met verschillende specialismen, zoals psychiaters, Artsen, GZ-psycholoog, Basispsychologen, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen, Systeemtherapeuten en Maatschappelijk werkers.

Onze professionals hebben door hun eigen culturele achtergronden, specialistische opleidingen en met veel ervaring, kennis en deskundigheid op het gebied van transculturele behandeling.

Er bestaat ook de mogelijkheid voor uitgebreide psychodiagnostiek, zoals bijvoorbeeld persoonlijkheidsonderzoek en IQ-bepaling in eigen taal.