Professionals in de zorg krijgen bij Sarya volop de kans om hun inzichten en vaardigheden te vergroten. De kleinschaligheid en het innovatieve karakter van Sarya bieden aan de medewerkers veel ruimte, maar vergen aan de andere kant ook een duidelijke hands-on-mentaliteit.

Wij hebben altijd behoefte om in contact te komen met BIG-geregistreerde behandelaren. Als je denkt, dat jij iets voor Sarya kunt betekenen en Sarya voor jou, stuur dan een mail met je CV en je voorstel naar:info@stichtingsarya.nl

Vacatures

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een:

Psychiater
GZ- Psycholoog

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met J. van de Ketterij

GZ-Psycholoog (BIG-geregistreerd) Gezocht


Sector: GGZ Welzijn Specialisatie: GZ-Psycholoog Standplaats: Rotterdam
Regio: Zuid ai??i?? Holland Niveau: WO Ervaring: Ervaren
Dienstverband: Parttime Plaatsingsdatum: 4-8-2016

Over Stichting Sarya

Stichting Sarya is een GGZ-instelling die zich richt op het bieden van laagdrempelige en cultuur-sensitieve diagnostiek en behandeling van mensen met psychische en psychiatrische problematiek. De beleving van de patiAi??nten staan hier te allen tijde centraal. Om kwalitatief hoogstaand zorg te kunnen bieden maakt Stichting Sarya gebruik van multidisciplinaire teamverbanden met diverse professionals, zoals; psychiaters, artsen, psychologen, sociaal psychiatrische verpleegkundigen, systeemtherapeuten en maatschappelijk werkers. De professionals hebben door hun verschillende culturele achtergronden en specialistische opleidingen ervaring, kennis en kunde op het gebied van transculturele hulpverlening verworven.

Ter versterking van ons team zijn wij z.s.m. op zoek naar een GZ-Psycholoog. Ben jij gepassioneerd in je vak en voel je je betrokken bij mensen uit verschillende culturen die bekend zijn met psychische klachten? Ben jij innovatief, proactief, gemotiveerd, communicatief sterk en kun jij goed werken in teamverband alsook individueel? Dan is deze functie misschien iets voor jou!

De werkzaamheden betreffen:

 • Verantwoordelijk voor deskundigheidsbevordering en het begeleiden van basispsychologen werkend in de Basis GGZ.
 • Het bewaken van het zorgtraject.
 • Het realiseren, interpreteren en schrijven van een onderzoeksrapport en psychodiagnostisch onderzoek.
 • Het registreren van bevindingen in het zorgdossier
 • Het in multidisciplinair teamverband opstellen en ontwikkelen van intakes en behandelplannen, het evalueren en zo nodig bijstellen daarvan;
 • Bijdrage leveren aan de evaluatie en het bijstellen van het beleid en het actief deelnemen aan werkoverleggen en projectgroepen.

De functie – eisen

 • BIG-registratie als GZ-psycholoog
 • Interesse, sensitiviteit en betrokkenheid met verschillende culturen is een prAi??!
 • u bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied;
 • u beschikt over een transparante, proactieve en assertieve houding
 • u bent gericht op samenwerking en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden

Ons Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en verantwoordelijke baan in een dynamische organisatie met een informele en collegiale werksfeer. Wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Tevens bestaat er ruimte voor eigen initiatieven en zelfontplooiing. Het salaris is conform CAO GGZ.
Ben je geA?nteresseerd?
Neem dan contact voor meer informatie op met drs. J.L. van de Ketterij general manager via 010-4659959 of mail je sollicitatie en CV naar j.vandeketterij@stichtingsarya.nl of info@stichtingsarya.nl