Stichting Sarya is een cultuursensitieve instelling voor geestelijke gezondheidszorg (GGZ) die basis en gespecialiseerde GGZ behandelingen biedt aan volwassenen met psychische en/of psychiatrische problematiek.

Stichting Sarya is gevestigd op het Eudokiaplein in Rotterdam en onderscheid zich door haar laagdrempelige cultuursensitieve benadering en aanpak van psychische en/ of psychiatrische problematiek. Het multidisciplinaire team bestaat uit diverse professionals met verschillende culturele achtergronden en specialismen, zoals psychiaters, GZ-psychologen, Verpleegkundig Specialist, basisarts, (basis)psychologen en Transcultureel systeemtherapeut.

Kernwaarden

Untitled 2Created with Sketch.

Toegankelijkheid en wederzijds respect

Wij zijn op een laagdrempelige manier toegankelijk en tonen respect voor de patiënt, zijn of haar geloof, overtuiging, ras, seksuele geaardheid en etniciteit.

UntitledCreated with Sketch.

Empathie en barmhartigheid

Wij tonen empathie bij de belevingswereld van de patiënt, hebben aandacht voor het individu, handelen assertief, denken mee en creëren wederzijdse input.

Untitled 3Created with Sketch.

Innovatief en omgevingsbewust

Wij staan open voor nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden om de patiënt zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in zijn of haar doelen.

Scroll naar top